Maradj Pali és rohaszd tovább!

Miért is mondjon le Schmitt Pál? Nem kell lemondania. Minden szempontból az a legmegfelelőbb, hogyha marad a helyén csak szépen. Nemcsak nekünk, magyar monarchistáknak, hanem az országnak is jó, hogyha ez történik. Ez ha erkölcsi kérdés, akkor nincsen mese, ideje szembenézni, ma pontosan ilyen a magyar politikai- és közerkölcs; mindent lehet és mindent szabad, mindenre van indok és nincsen felelősségvállalás, nem kell levonni korábbi cselekedeteink után a következményeket. Nem követeli meg senki sem ezt azoktól, akik a hatalmat birtokolják. A rendszerváltozás következménye ez, hiszen az is egy megalkuvás következménye volt. Nem firtatjuk a múltat tovább mondták a rendszerváltozás létrehozók (mert eltörölni nem akarták). Ez ma egy létező politikai gyakorlat.

Schmitt Pál plagizált egy kisdoktoriban és e mellett akarja a nemzeti egységet képviselni itthon és külföldön. Igen, ezt lehet 2012-ben, ilyen a politikai kultúránk, mi ezzel a gond, kinek új ez a dolog? Eddig csak kívülről néztük azt a politikai laboratóriumot, amelyet II. Magyar Köztársaságnak hív(hat)unk, de néha nem árt beleszagolni, mint most is.

Ugye, milyen rohadt és émelyítően büdös ez a lötty? Szippantsunk mélyet belőle hát, hogy ne felejtsük el sohasem!

Schmitt Pál maradjon, mert most már sokaknak nyilvánvaló lesz, ez a magyar parlamentáris demokrácia kultúrája, ez a magyar köztársaság veleje, ilyen az, amikor elénk kerül a leples bitang. Schmitt Pál az erjesztő gomba ebben a áporodott lében, szükségünk is van rá. Szükség van rá azért, hogy senkinek semmilyen illúziója ne legyen többé, hogy senki ne gondolja most már, hogy a köztársaság a népé vagy a népért van. A köztársaság Magyarországon politikai alkuk, válság és megszállás eredménye volt mindig, nem kérdezték meg a népet kell-e nekik. Most nem kérdezik meg, akarjátok-e még szagolni? Szagoljuk és kész. A köztársaság krízisben keletkezett mindig itthon és a krízis tartja fenn, mivel az elnök marad, tisztázzunk magunkban, a krízis is marad.

Az erjedés kell nekünk; tudja és érezze meg mindenki, hogy a köztársaság nem az ország. A köztársasági elnök nem a nemzet és főleg nem annak egységét képviseli. Az elnök egy bukott államformát képvisel, amihez semmi közünk sincsen. Schmitt Pál maradjon, erjesszen, főjön a saját maga kotyvasztotta politikai lében, minél tovább annál jobb azoknak, akik ki akarnak szellőztetni és akik friss vizet akarnak az eldugaszolt forrásból adni ennek a nemzetnek.

Tags: 

Hozzászólások