Egy előadás, egy törzsasztal és egy nyilvános vita a restaurációról még októberben

A hagyományosan megrendezésre kerülő Károly-mise és zarándoklat mellett októberben három másik alkalom is adódik azoknak, akik királyságban gondolkodnak idehaza és építő diskurzusra vágynak. Először ajánljuk Pánczél Hegedűs János előadását "Helyreállítható-e Magyarországon a királyság?" címmel, amely 2011. október 24-én hétfőn lesz a Magyar Történelmi Családok Egyesülete klubhelységében (Budapest, Hunyadi János út 8., I. kerület) 18 órai kezdettel lesz. Az előadás után lehetőség van kötetlen véleménycserére, illetve a szerző könyvének megvásárlására is.

2011. október 20-án, csütörtökön a lelkes magyar monarchista közösség Károly napi törzsasztalát nyitja meg, a már hagyományosnak tekinthető helyen 17 órától folyamatosan, a Ferenc József Sörözőben (Budapest, Nagymező utca 19). A Károly nap alkalmából, ezeddig utolsó, szentéletű királyunkra Boldog IV. Károlyra koccintunk, ahogyan az régi magyar szokás, baráti eszmecsere közben.

2011. október 29, szombaton pedig Biatorbágyon, a Faluház kiállítótermében 18 órai kezdettel lesz nyilvános vita portálunk tulajdonosa és főszerkesztője, Pánczél Hegedűs János és Kiszely Zoltán politológus között. A téma újra csak a restauráció lehetősége Magyarországon. A helyszín nem véletlen, hiszen Boldog Károly királyunknak a Faluháztól nem messze celebrálták a második restaurációs kísérlete kapcsán azt a híres szentmisét, amely kapcsán a szentáldozás után a király a vasúti síneken térdelt, teljes alázata jeléül.

Az eseményekre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk és hívunk!


 

Hozzászólások